World Servants jongeren 2018

Logo World Servants Woerden-kleur

Ondertussen staat de teller voor nieuwe aanmeldingen al op 25! Geweldig dat zo’n grote groep enthousiaste jongeren aan de slag wil om volgende zomer op project te gaan.

De eerste kennismakingsvergadering is achter de rug en de voorbereidingen voor komende acties zijn opgestart. Het wordt weer een flinke uitdaging om het benodigde projectgeld bij elkaar te krijgen en daarom doen we ook dit jaar weer een beroep op u.

De jongeren komen graag op uw feest serveren, de tuin opknappen of u helpen met andere klussen. Heeft u een klus of ander idee, dan horen wij het graag op woerden@worldservants.nl. of bel Jeanet de Vink (423795). Uiteraard kunt u ons ook met een gift ondersteunen via rekening  NL 70 RABO 0303 5644 66 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Wie vindt het leuk om onze stuurgroep te versterken?  Laat het weten via woerden@worldservants.nl of bel ons.
Anneke Bosman, Annemarie Bergsma, Jeanet de Vink (423795

Waar zien we jou deze week?