CJV update

We hebben dit seizoen geopend met een leuke startbbq op 9 september met ”oudere” leden en natuurlijk ook nieuwe leden. Op zo’n avond is het de bedoeling om elkaar te leren kennen en op een gezellige manier het seizoen te starten. Op deze avond hebben we het ontzettend naar ons zin gehad.

Op 10 september was alweer het eerste onderwerp met het thema kennismaking. Hierbij hebben de leden elkaar nog beter leren kennen door middel van leuke en grappige vragen over je persoonlijkheid en je geloofsleven. Hierna hebben we nog 2 avonden de volgende thema’s besproken: ”de 10 geboden” en het onderwerp ”vertrouwen op God”.

Mocht je het leuk vinden om een keer te komen kijken? Dan ben je van harte welkom!

Groetjes,
Ruth van der Klaauw
Secretaris CJV Het Arendsei

Waar zien we jou deze week?