Terugblik Meet the Horizon @ ZIN Woerden

Afgelopen 15 oktober was er de ZIN dienst in samenwerking met World Servants. Bij binnenkomst werd je uitgedaagd om na te denken over de vraag: “hoe wil je de komende tijd jouw horizon verbreden?” Vervolgens kon je deze ophangen aan aan de horizon op het podium. Zo vormden alle kaartjes de wensen die we met elkaar hebben voor de komende maanden.

Daarnaast vertelden Thomas, Mark en Demi hoe hun horizon is veranderd de afgelopen zomer tijdens hun World Servants project. Alle jongeren hadden dit verwoord en op een kaartje geschreven. Bijvoorbeeld:
horizon-laura-van-halen

Meer verhalen lezen hoe de horizon van jongeren is veranderd? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van ZIN Woerden.

Tijdens de overdenking door Wim werden we uitgedaagd om onze horizon op te zoeken en daarin God’s horizon te volgen. Dat kunnen we doen door woorden, daden en kracht! Welke doel heb jij? We zagen aan de hand van een heel duidelijk voorbeeld (uitdelen van marsen) dat alleen plannen maken niet genoeg is… Je moet wel zelf in beweging komen, en vertrouwen Wie je hiertoe roept!

Aan het eind van de dienst werd de winnaar bekend van de cheque die gratis toegang tot een World Servants maaltijd geeft. Henriëtte ging er met de cheque vandoor! Niet gewonnen? Niet getreurd, voor een kleine vergoeding ben je later dit seizoen van harte welkom tijdens een World Servants maaltijd.

We Are The Sound verzorgde de muziek. En wat klonk dat lekker!

 

20171015_101740 20171015_101748 20171015_105706 20171015_110733

Waar zien we jou deze week?