Popquiz: Let the music play! op 11 november

Let the music play! Popquiz met Corjan Matsinger en 2 live gitaristen. Een activiteit van TwintigersWoerden.

We testen de muzikale kennis van Woerden, we praten over onze mooiste muziekervaringen en doen misschien wel een moonwalk in deze muziek-battle over popmuziek en geloof. Let the music play! is een avond vol ‘heilige herrie’, gemixt met het Top2000 cafe gevoel. Welkom!

Corjan Matsinger is initiatiefnemer van de Poptempel, een creatieve community van twintigers die houden popmuziek, concerten en festivals. De Poptempel organiseerde in Utrecht het Oorsprong festival en maakte het popspel ‘Let the music play!’. Corjan is bekend van Youth for Christ, als schrijver en spreker.

► Voor wie: iedereen tussen 18 en 30 jaar
► Locatie: in Woerden. Blijf via dit evenement op de hoogte van de exacte locatie.
► Aanmelden: niet verplicht, wel heel handig (via dit evenement).
► Kosten: gratis, drankjes wel voor eigen rekening.

Waar zien we jou deze week?