CJV Update

De afgelopen weken hebben we veel dingen gedaan met de CJV! Zo hebben we een startfeest met het thema ‘Voute Vitness’ gehad. Iedereen had prachtige fluorescerende sportpakjes aan, waardoor we allemaal extra goed konden dansen. Vorige week hebben we met elkaar gebowld, hierbij is Mathijs met de wisselbeker vandoor gegaan. Gefeliciteerd!

Naast al deze leuke activiteiten hebben we ook serieuze onderwerpen besproken. Het ging bijvoorbeeld over de Dag des Oordeels en de doodstraf. Beide onderwerpen kwamen uit op de vraag: vanaf wanneer verdient iemand een tweede kans? Deze vraag bleek heel lastig om te beantwoorden. Daarnaast hadden we een speciale gast: dominee Joost Schelling! Met hem hebben we ons gebogen over de toekomst van de kerk. Volgens ons moet vooral de muziek aangepast worden.

We kijken uit naar de komende weken met nieuwe mooie onderwerpen. Ook kijken we uit naar het volleybaltoernooi, waar we natuurlijk hopen te winnen!

Volgend jaar hopen we een barbecue te organiseren voor alle oud-leden vanwege het 65-jarig bestaan van de CJV (die vroeger GJV heette) in Woerden. Als u wilt meehelpen met de organisatie kunt u mailen naar reunie.cjvwoerden@gmail.com. Als de organisatie u wat te veel lijkt, maar u wel op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen rondom deze reünie kunt u uw mailadres achterlaten op http://bit.ly/cjvreunie. Ben je ouder dan 16 en wil je een keer komen kijken hoe het erbij ons aan toe gaat? Dat kan! Loop op zondagavond rond kwart over 8 binnen, wij zitten op de zolder van de Opstandingskerk. Meer informatie is te vinden op onze site www.cjvwoerden.nl. Ook kun je mailen naar cjvwoerden@gmail.com.

Marieke van Houwelingen,
Algemeen-adjunct

Waar zien we jou deze week?