TIENERKERK – 3 December – Vriendschap

Beste Tieners,

Zondag 3 december staat er weer een nieuwe Tienerkerk op het programma. Nadat we het in november over materialisme hebben gehad en de tegenwoordige tijd waarin het lijkt dat (bijna) alles te koop is en het belangrijk kan zijn voor je status en reputatie om maar vooral mee te doen met de laatste trends en nieuwste hypes. Deze keer willen we met jullie het volgende thema behandelen:

VRIENDSCHAP – THAT’S WHAT FRIENDS ARE FOR

Een thema over vriendschap en relaties. Vrienden op school, op de sportclub. Vrienden die je ontmoet in de (Tiener)kerk of op club en met wie je in contact staat via social media. De een heeft veel vrienden, de ander slechts een paar.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 3 december, om 9:30 uur in “het Arendsnest”. We hopen uiteraard weer dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn. Om 9:15 uur zijn de deuren open.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ronald, Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?