Kerst, dat wordt…?! @ ZIN jeugdkerstnachtdienst

De voorbereidingen voor de ZIN jeugdkerstnachtdienst op 24 december zijn al in volle gang. De liederen zijn uitgekozen, de spreker Arend Voogd heeft genoeg ideeën over het thema; “KERST, DAT WORDT…..?!, De band “We are the Sound” is hard aan het oefenen (Je kent ze vast nog van de ZIN dienst in oktober…) Met muziek van Sela, Third Day, for KING & COUNTRY en meer! De presentatoren zijn Thijs Wester en Peter Verwey. Samen willen we na gaan denken over hoe de geboorte van Jezus doorbreekt in onze tijd en in jouw leven…
“O, come all ye faithfull “ zondagavond 24 december 21.30 naar de Kruiskerk, en voor chocolademelk en wat lekkers wordt natuurlijk gezorgd!

Michel, Arjan, Sjors, Thijs, Peter,  Anouk, Janick, Dirk-Jan, Niels, Emmarentia en Gerjanne

2017-12-24-poster-print-lichtere-versie

Waar zien we jou deze week?