Musical Esther: doe je mee?

Op zaterdag 20 januari 2018 studeren we samen met theatergroep De Vliegende Speeldoos de musical “Esther” in. De musical gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

Wil je meedoen en ben je tussen 4-12 jaar? Schrijf de dan snel in. Het is namelijk een onvergetelijke ervaring! We hebben nog plaats in groep 1 en 2, groep 6, 7 en 8. Groep 1-2 start om circa 15.00 uur; de overige groepen beginnen om 13.00 uur, de exacte informatie volgt later via de mail.

Om 19.00 uur voeren we de musical op en is iedereen ouder dan 4 jaar van harte welkom in de Maranathakerk om te komen kijken naar de musical ‘Esther’. Wil je meer informatie? Bel of mail met Marieke van Stek & Dorine Garritsen:
musical@jongwoerden.nl (414624)

[button color=”orange” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4ar9a-NGOQzrsUKXYx96Oai0ZN7iY4E604LtLtfpPbN9GvQ/viewform”]Klik hier om je in te schrijven voor de musical[/button]

Waar zien we jou deze week?