SIRKELSLAG YOUNG: Dé online wedstrijd voor tieners!

Het is vrijdagavond 2 februari, je zit met een groep tieners bij elkaar. Niemand weet wat er vanavond precies gaat gebeuren. Het enige dat jullie wél weten is dat jullie vanavond de strijd aangaan met duizenden andere jongeren ergens in Nederland…
Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 2 februari kun je meedoen met Sirkelslag Young: een online wedstrijd tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten.
Wat is Sirkelslag Young?
Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijd je tegen meer dan 500 groepen in Nederland. En dat op hetzelfde moment. Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de Nederlandse ranking. Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12. Je kunt je als groep opgeven, maar ook in je eentje. Dan zorgen wij voor leuke groepen.
Wanneer?
Vrijdagavond 2 februari 2018. Vanaf 19:00 uur is de inloop, uiterlijk 19:15 uur moet je er zijn. De avond duurt tot 21.30 uur.
Waar?
Het Arendsnest, Wilhelminaweg 8 (in de Opstandingskerk) in Woerden
Wat is het thema?
Het thema van Sirkelslag YOUNG 2018 is ‘onvoorwaardelijke liefde’. Het verhaal gaat over Ester, een dapper meisje. Jullie krijgen opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn en ontdekken wat onvoorwaardelijke liefde is!
Voor wie?
Iedereen van 12 t/m 16 jaar
Mag ik mijn vrienden uitnodigen?
Ja natuurlijk mag dat! Iedereen is van harte welkom om dit spel met ons mee te spelen!
Aanmelden
We vragen je vooraf aan te melden. Dat kan door uiterlijk donderdag 26 januari een mail te sturen naar sirkelslagwoerden@gmail.com met daarin je voor- en achternaam, je leeftijd en je mailadres.
Meer weten?
Neem eens een kijkje op http://sirkelslag.nl/young
flyer-klein-page-001

Waar zien we jou deze week?