Open avond CJV

Zondag 11 februari hebben we open avond bij de CJV! Iedereen die 16 is of dit schooljaar 16 wordt is welkom! Mocht je je afvragen wat CJV is, dan hier een korte uitleg:

CJV staat voor Christelijke Jongeren Vereniging. Iedere zondagavond komen wij gezellig bij elkaar in het Arendsnest (boven in de Opstandingskerk). Op zo een avond heeft één van de leden een onderwerp voorbereid en daar gaan we het over hebben. Zo praten we onder andere over het geloof en/of over maatschappelijke issues die ons bezig houden. Na het onderwerp wordt er altijd nog een tijd lang aan de bar gekletst, muziek geluisterd en gelachen. Wij zijn een groep voor en door jongeren! Naast serieuze dingen organiseren we ook feestjes, uitwisselingen, barbecues en talloze andere activiteiten.

Ben je nieuwsgierig, dan is 11 februari DE kans om eens een kijkje te komen nemen! Vanaf 20:00 staat de koffie, thee en cake klaar. Om 20:30 start de avond. Mocht je nog vragen hebben, app of bel onze voorzitter Thijs Wester gerust! (06-58989023) Tot de 11 e !

cjv-jongeren

Waar zien we jou deze week?