Aanstaande Zondag Tienerkerk!

Beste Tieners,
Na een SUPER-leuke bijeenkomst in januari, waar we met elkaar in gesprek zijn gegaan en hebben geluisterd naar muziek, staat alweer het februari programma op stapel! We hopen dat jullie weer met velen zullen komen!
A.s. Zondag 4 februari willen we met jullie het volgende thema behandelen:

VERLEIDING – WEERSTA DE VERLEIDING

Op allerlei manieren proberen mensen en bedrijven aan mensen/consumenten etc. te trekken. Via internet is de wereld binnen handbereik. Alles wat je wenst is/lijkt met een paar drukken op de knop te realiseren. De wereld lijkt maakbaar en het lijkt niet meer dan normaal om je eigen geluk te creëren en te doen waar jij zin in hebt en te leven naar het idee dat je maar één keer leeft; YOLO! Vaak zijn we niet eens meer bewust hoe sterk die krachten zijn die aan ons trekken, omdat ze zo gewoon zijn geworden, maar deze krachten kunnen ons ook van God afdrijven…..

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Wendy, Ellen en Haaijé

Waar zien we jou deze week?