Wat vind je van de ZIN diensten? Vul de vragenlijst in en win een bol.com cadeaukaart

In Woerden organiseren we ZIN diensten. Diensten waarbij we willen aansluiten bij jongeren, maar iedereen is welkom. De afgelopen jaren zijn er ZIN diensten geweest in Het Baken, Kruiskerk, Opstandingskerk en de Maranathakerk. Op dit moment evalueren we het geheel om tot een goede invulling te komen voor volgend seizoen. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. We willen jong en oud vragen de vragenlijst in te vullen (te vinden via deze link).

Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt aan het einde van de vragenlijst aangeven of je kans wilt maken op één van de bol.com waardebonnen. Je kunt de enquête invullen tot 17 maart. Tijdens de ZIN dienst van 18 maart maken we de winnaars bekend van de bol.com waardebonnen.

We hopen dat iedereen hem wilt invullen, om een goed beeld te krijgen en richting te bepalen voor volgend seizoen. Voor vragen kun je contact opnemen met Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

[button color=”orange” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1bDfsVCSXw3_tyxRuqT5aBrJR9ik4AibjkI1zWP5KauYwFw/viewform?usp=sf_link”]Klik hier om direct naar de ZIN enquête te gaan[/button]

Waar zien we jou deze week?