Woerdense Toer de Pannenkoek op 25 maart

Net als de vorige 3 jaren willen we met elkaar een Woerdense Toer de Pannenkoek houden op zondag 25 maart vanaf 16.30 uur. Leuk als jullie meedoen!

Wat is de bedoeling?
Op zondag 25 maart maakt de helft van de groep een pannenkoekenmaaltijd (pannenkoeken en een dessert), voor het eigen gezin, maar ook voor een gezin extra. De gezinnen die koken, krijgen twee verschillende gezinnen aan tafel, bij elke gang een ander gezin. De gezinnen die “toeren”, gaan op twee verschillende adressen eten (rond 17 uur pannenkoeken, rond 18.30 uur toetje). Tijdens de ontmoeting zal er ook aandacht zijn voor een verhaal uit de Bijbel, bidden of zingen.

Om dit te kunnen organiseren, zijn er kookgezinnen nodig en gezinnen die toerend gaan eten. Je mag je voorkeur opgeven.

Het lijkt me redelijk om een bijdrage van 3 euro per persoon te vragen. Te betalen aan het eerste gezin waar gegeten wordt.  Als blijkt dat er veel geld over is, dan gaat dat naar een goed doel.

Als je met je gezin mee wilt doen: geef je dan op voor 18 maart, via een mailtje aan marcelvanstek@hotmail.com. Geef aan met hoeveel personen je meedoet en of je wilt koken of wilt toeren. Graag verneem ik ook of wat de leeftijd van de kinderen is.

Dan ontvang je een paar dagen voor 25 maart nader bericht.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Marcel van Stek

Waar zien we jou deze week?