Bijzondere viering in Taizé stijl

Op woensdagavond 21 maart om 19.30 uur vindt er een bijzondere viering in de Bonaventurakerk te Woerden plaats. Deze viering is geheel in de stijl van het oecumenisch jongerenklooster Taizé. Deze viering wordt georganiseerd op initiatief van pastor Janneke Stam (Pax Christi Parochie) en dominee Joost Schelling (Kruiskerk).
Beiden zijn frequente bezoekers van dit Franse klooster. Later dit jaar zullen er nog een aantal van deze avondgebeden op diverse locaties georganiseerd worden. De toegang is op 21 maart gratis. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

Jaarlijks bezoeken tienduizenden jongeren uit de gehele wereld dit klooster in Frankrijk om door liederen, gebeden en stilte te worden geraakt. De initiatiefnemende voorgangers hebben ook zelf diverse keren jongerenreizen naar Taizé begeleid. Joost Schelling en Janneke Stam willen ook graag Woerden met deze meditatieve en verstillende vieringen laten kennismaken. Ze hopen middels deze vieringen op animo onder jongeren, zodat ook zij een reis naar het Franse klooster zullen maken. In de week van 15 juli zal Janneke Stam weer een jongerengroep vanuit Woerden naar Taizé begeleiden.

Datum: woensdag 21 maart
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Bonaventurakerk, Rijnstraat Woerden.

Waar zien we jou deze week?