The Passion 2018 in de Kruiskerk

The Passion vertelt over de laatste uren van het leven van Jezus, zijn dood en opstanding. The Passion is het verhaal over verbinding en hoop. Bekende Nederlanders vertolken de hoofdrollen. Zo zal Glennis Grace de rol van Maria vertolken en Tommie Christiaan de rol van Jezus. Verdere hoofdsrolspelers: Jeangu Macrooy (Judas), Brainpower (Petrus), Bert van Leeuwen (Verslaggever) en Arjan Ederveen (Pilatus).

De uitzending van deze achtste editie van The Passion willen we met veel mensen live op een groot scherm volgen. Kijk jij mee op Witte donderdag, 29 maart 2018 om 20:30 uur in de Kruiskerk (Mesdagplein 4, Woerden). Je bent van harte welkom. Jong en oud. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 20:00 uur staat de koffie en thee klaar.

Voor vragen kun je contact opnemen met Michel Koekkoek (jeugdwerker@jongwoerden.nl).

Speciaal voor jongeren: Pizza & Passion

Voor alle jongeren van 12 t/m 25 jaar is er de mogelijkheid om van tevoren een gratis pizza te eten. Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom. Na het toetje is er ook nog de mogelijkheid om een potje FIFA, weerwolven, twister en meer te doen. Om 20:00 uur staat de koffie en thee voor alle andere mensen klaar. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

 [button color=”orange” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW3ha7UgZYSsfoisU6JvW7Zf-To922JkpD3HOzQ_RTrpwOSg/viewform”]Klik hier om je aan te melden voor de Pizza & Passion[/button]

flyer-5-drukwerk-achter-def2

Waar zien we jou deze week?