Meld je nu aan als deelnemer of leiding voor het PKN jeugdkamp

Dit voorjaar hopen we met een hele groep jeugd weer een mooi kamp te beleven! De datum is inmiddels bekend. Van 25 tot en met 27 mei reizen we af naar Loon op Zand. Het kamp programma staat in teken van ‘love your selvie’.

Ben je tussen de 6 (groep 3) en 16 jaar en kan je ook niet wachten om (weer) mee op kamp te gaan? Meld je dan hier aan als deelnemer.

Deze editie gaan we wederom naar Kampeerboerderij ‘Land van Kleef’. Natuurlijk is er voor de tieners een eigen programma met een eigen slaapgedeelte.

Heb je vragen? Neem dan contact op via kamp@jongwoerden.nl.

 

[button color=”orange” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDKy6uqiYBeuisE0jefzfrlaISShvmqqafbiWbdSVIj9htrw/viewform?usp=sf_link”]Klik hier om je aan te melden als deelnemer van het PKN jeugdkamp 2018[/button]

[button color=”green” url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkYZbq01KNjBtSTEnG7MdI4lTEkP5jBEWj0nlyLryp_BSB-Q/viewform?usp=sf_link”]Klik hier om je aan te melden als leiding van het PKN jeugdkamp 2018[/button]

Waar zien we jou deze week?