Pinksterweekend 19 en 20 mei

Ook dit jaar hebben we gedurende het Pinksterweekend de gezinsactiviteit van het jaar. Gezellig met volwassenen en kinderen een heel weekend lang leuke activiteiten doen, een goed gesprek voeren of juist helemaal niets. Het kan allemaal, niets moet.

We verblijven voor de laatste keer op de Elisabeth Hoeve in Harmelen. Je kan slapen op de grote zolder, eigen caravan/tent of thuis (bij het laatste mis je wel wat…). Details volgen nog, maar aanvang zal op zaterdagochtend zijn, waarna we na een openingsspel en lunch, een middagprogramma zullen volgen met voor ieder wat wils. Met elkaar dineren we, en zal het kampvuur zeker niet ontbreken. Op zondag bezoeken we met elkaar een kerkdienst, daarna is er ruimte om elkaar te ontmoeten en na de lunch is het vrij programma.

Wil je meer informatie, schroom niet om mij te vragen. Het zou leuk zijn als je dit jaar (ook weer) mee gaat. Van harte uitgenodigd!

Opgeven kan via gezinsweekend2018@gmail.com.

flyer-pinksterweekend-2018-page-001

Waar zien we jou deze week?