Terugblik Pizza & Passion

pizza-passion

Dit jaar hadden we voor de tweede keer de Pizza & Passion. Eerst met jongeren een pizza eten en vervolgens gezellig kletsen of een spelletje doen. Daarna was iedereen welkom en keken we met jong en oud naar de achtste editie van The Passion.

Pizza
Het begon rond 18:30 uur. Iedereen zorgde dat hij of zij op tijd aanwezig was, want een koude pizza wilde natuurlijk niemand riskeren. De pizza’s werden gehaald: er werd hard gezwoegd om alle 70 pizza’s op tijd klaar te hebben. Met iets vertraging kwamen we vervolgens aan in de Kruiskerk. Nadat we met elkaar hadden gebeden, kreeg iedereen z’n eigen pizza. Dat was smullen!

Games
pizza-passion-gamesNa het toetje stonden er verschillende spelletjes klaar: van FIFA18 tot 30 seconds. Van “Wie Ben Ik” tot weerwolven. En natuurlijk hadden we nog Party Animals, Grote Dalmuti en een gewoon kaartspel. Iedereen deed een ander spel. Of koos ervoor om gewoon bij te kletsen. Wat een gezelligheid!

The Passion
Rond 20:00 uur was iedereen welkom voor de koffie. Het werd steeds drukker. We hadden de banken uit de kerkzaal gehaald. In het middengedeelte stonden tafels met stoelen. Zo ontstond een huiselijke sfeer. Op groot scherm keken we met elkaar naar The Passion. Het ultieme verhaal over hoop, vriendschap en liefde! Er werden verschillende liederen gezongen: van “droom durf doe en deel” tot “ik mis je zo graag”. En van “Schouder” tot het lied waar het allemaal om ging: “Ik zie jou”. Weten welke liederen er nog meer werden gezongen of gewoon nog even luisteren? Luister hier alle nummers terug.

Het thema van deze Passion was “Ik Zie Jou”. Zie jij anderen? Voel je je gezien door anderen? Of voel je je niet gezien? Weet dan dat je altijd naar boven mag kijken en dat er Iemand is die je ziet! God ziet jou, waar je ook bent of wie je ook bent!

Na afloop
Na afloop kon je nog de zegen ontvangen, een kaarsje aansteken en delen wat je het meest aansprak in het Paasverhaal. En we hadden natuurlijk een hapje en drankje. Al met al een hele geslaagde avond! Op naar volgend jaar!

pizza-passion-eten

Waar zien we jou deze week?