World Servants jongeren 2018

Op 21 en 22 april is het World Servants voorbereidingsweekend in Heino. De jongeren zullen kennis gaan maken met hun mede projectgenoten en de projectleiding. Naast kennismaken zullen ze ook voorbereid worden op dingen die ze op de projecten tegen zouden kunnen gaan komen. Ontzettend leuk, leerzaam en ook wel een klein beetje spannend! Stukje bij beetje komt de grote reis steeds dichterbij! En ondertussen wordt er nog steeds actie gevoerd, want het benodigde bedrag voor deze grote groep van 25
jongeren is nog niet binnen.

Heeft u een vraag of klus, dan kunt u mailen naar woerden@worldservants.nl. Een gift is uiteraard ook welkom! Dat kan via www.geef.ws/woerden óf via rekening NL70 RABO 0303 5644 66 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Als je plannen hebt om volgend jaar met World Servants op reis te gaan, laat het ons dan weten op worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?