Zondag 6 mei Chillen met de Tienerkerk!

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 6 mei staat alweer een nieuwe tienerkerk op het programma, na een druk bezochte dienst in april, hopen we uiteraard weer op een grote groep tieners (ondanks de vakantie). In maart hebben we het met elkaar gehad over Goed doen voor een ander en wat we daarvoor over hebben en dit keer hebben we weer een erg leuk thema gevonden….. en het pat ook nog eens erg goed bij de vakantieperiode:

VRIJE TIJD – CHILLEN!

Veel mensen zoeken balans in hun leven. Hoe kan je in de drukte van alle dag ook ontspannen momenten hebben? Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor jullie. Tegelijkertijd is het erg lastig om echt rust te nemen, mat alle verplichtingen, niet alleen op school met toetsen, tentamens en examens etc. maar ook anderen eisen aandacht van je. We leven in een wereld waar alles 24/7 doorgaat en je constant bereikbaar zou moeten zijn. Soms lijkt het leven wel een stuiterbal die alle kanten op schiet. Momenten van vrije tijd zijn belangrijk. Het geeft de ruimte om tot rust te komen. Je neemt dan de tijd om die stuiterbal even in je hand te nemen en te ademen. Juist in die momenten zijn er ook mogelijkheden om God te ontmoeten.

Wij gaan op zoek naar de balans en proberen te ontdekken hoe je tot rust kan komen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Haaije en Patrick

Waar zien we jou deze week?