World Servants jongeren 2018

Het minimaal benodigde bedrag om op project te kunnen gaan is binnen! Ontzettend bedankt dat u dit voor én met ons mogelijk hebt gemaakt! Met de laatste acties proberen we de zogenaamde ‘challenge’ bij elkaar te krijgen. Dit bedrag is nodig om het project te kunnen afronden. Zo kunt u ons tegenkomen op de Graskaasdag in het stadscentrum op 2 juni.

Een andere actie is de RABO fietstocht op zaterdag 9 juni. U kunt gezellig (gratis) meefietsen en tegelijkertijd World Servants  sponsoren. Op de stempelkaart die u bij de start krijgt kunt u aangeven dat u voor World Servants (deelnemersnummer 57) wilt fietsen. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart met de benodigde stempels in. Een tocht van 12 kilometer levert een bedrag op van €7,50 op, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. U kunt starten van 9 tot 14 uur, de stempelposten zijn tot 16 uur geopend. U kunt starten in Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7), Kockengen (Kerkplein 1) en Mijdrecht (Bozenhoven 93). Voor vragen kunt u mailen naar woerden@worldservants.nl.

De projecten voor 2019 zijn vanaf Pinksteren te bekijken op de landelijke website van World Servants. Als je plannen hebt om volgend jaar met World Servants op reis te gaan, laat het ons dan weten op worldservantswoerden@gmail.com of bel Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?