Aanstaande Zondag Tienerkerk over de Kerk

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 3 juni staat alweer een nieuwe tienerkerk op het programma, dit is alweer de een-na-laatste van dit seizoen, op 1 juli zal de allerlaatste zijn en dan zullen ook de nieuwe brugpiepers van volgend jaar aanschuiven. Het thema dat we dit keer met jullie willen behandelen is:

KERK – KERK ALS LICHAAM

We willen met jullie nadenken over de Kerk, in de brief van Paulus aan de Korintiërs wordt de kerk vergeleken met een lichaam, waarbij elk lichaamsdeel van belang is! We zijn in de kerk allemaal belangrijk en we kunnen niet zonder elkaar. Ben je nieuwsgierig geworden, dan hopen we je zondag allemaal te ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ellen en Marleen

Waar zien we jou deze week?