Nieuws van het YMCA jeugdwerk in Woerden

Het clubseizoen nadert zijn einde. Het was een mooi seizoen. Zoveel (nieuwe) kinderen gezien, samen veel plezier gehad en leuke dingen gemaakt. Vriendschappen zien ontstaan. Kinderen zien groeien, niet alleen in lengte maar ook in zelfvertrouwen.

Maar voor we de deuren van ons clubgebouw “de Badkuip” sluiten en op vakantie gaan wordt er nog even hard gewerkt aan twee nieuwe initiatieven.

Samen met Buurtwerk starten we na de vakantie een nieuwe  groep voor meiden van 12-14/15 jaar in. Op dinsdag 19 juni gaan we alvast een keer proefdraaien. Van 18.45- 20.15 uur zijn de meiden  welkom in ons clubgebouw aan de Boerendijk 32. Kom kijken en laat ons weten wat je leuk vind om te doen na de vakantie.

De avond erna, woensdag 20 juni, is er een andere pilot avond voor jongeren van 12-15 jaar.

Van de jongeren horen we vaak dat er niets is voor ze en dat ze graag feestavonden willen. Maar hoe organiseer je dat, wat komt er bij kijken en kunnen jongeren dat zelf?

Op initiatief van een ouder en in samenwerking met Buurtwerk komen er na de vakantie workshops (b.v. mixen en maken van muziek, promotie, regels, sfeer maken enz. enz.) met als uiteindelijk doel het organiseren van een feestavond. Zoals gezegd woensdag 20 juni is er een pilot avond met uitleg en een verkorte workshop in ons clubgebouw Tijden weet ik op dit moment nog niet, maar die komen vast in andere publicaties te staan. Om op de hoogte te blijven kan er ook een mail gestuurd worden naar marian.van.vliet@kpnmail.nl

Tot ziens in “de Badkuip”

Marian van Vliet

Waar zien we jou deze week?