ZIN dienst 17 juni

Na de mooie Pinksterdienst vol hoogtepunten; belijdenis van Tim, de ZIN Jongerenband en de mooie overdenkingen van Gerrit en Michel, houden we op 17 juni de volgende ZIN dienst. Deze keer heeft de CJV het thema en de invulling van de dienst bedacht en werken ze aan deze dienst ook mee. Het thema is “Gelukkig geloven, brengt geloven geluk? “. Iedereen wil gelukkig worden en daar hebben we haast alles voor over. We willen in deze dienst op zoek naar hoe geloven bij kan dragen aan een gelukkig leven. De spreker is Erika Mulder en de band “We are the Sound”  De liederen die we met hen  gaan zingen vind je op Jong Woerden pagina van de ZIN diensten. Benieuwd welke liederen we zingen? Bekijk dan deze link: spoti.fi/2IZuQrW. Je kunt ook ons Spotify-profiel ZINWoerden volgen. Dan kun je de liederen vast beluisteren en oefenen.

Iedereen  is van harte welkom en speciaal jij, als je tussen de 12 en 25 bent!

Er is kinderoppas en kindernevendienst deze morgen.

Tot de 17e!

Groetjes ZIN Woerden; Michel, Tim, Emmarentia, Anouk, Niels, Sjors, Arjan, Dirk-Jan en Gerjanne

2018-06-17-poster-web-en-beamer

Waar zien we jou deze week?