TIENERKERK – Alles is liefde!!

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 1 juli is alweer de allerlaatste Tienerkerk van dit seizoen. Maar het leuke is wel dat we dit seizoen met een hele grote groep kunnen gaan afsluiten, want ook de nieuwe tieners, die in de afgelopen weken afscheid hebben genomen van de kindernevendienst, zijn van harte uitgenodigd om alvast een keertje mee te doen!

Het thema dat we dit keer met jullie willen behandelen is:

LIEFDE – ALL FOR LOVE

We willen graag met jullie aan de slag met dit thema, misschien zijn sommigen van jullie wel verliefd om die knappe jongen of het leukste meisje van je klas, de sportvereniging of in de buurt. Het is in elk geval een thema waar heel veel over te vertellen is, niet alleen over de liefde tussen mensen, of de liefde voor jezelf (of misschien heb je moeite om van jezelf te houden), maar ook over de Liefde van God voor de mens en voor Zijn schepping.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Michel & Patrick

Waar zien we jou deze week?