WORLD SERVANTS JONGEREN 2018/2019

Alle jongeren zijn ondertussen weer terug van project en hebben enthousiaste verhalen en supermooie herinneringen en ervaringen mee teruggenomen. Op zondag 23 september zullen zij deze verhalen en hun belevenissen delen in de ZIN dienst in de Kruiskerk om 10:30 uur. Kom ook als u/ jij benieuwd bent naar al deze indrukken.

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gestart en hebben de eerste jongeren zich al weer aangemeld. Mocht jij ook zin hebben om volgend jaar met World Servants mee op reis te gaan, kom dan naar de  informatieavond in Het Baken op woensdag 12 september om 19:30 uur. De projecten kun je vinden op de website van World Servants, https://www.worldservants.nl.

Je kunt je tot uiterlijk 1 oktober inschrijven bij groep Woerden: laat het ons weten op worldservantswoerden@gmail..

Anneke Bosman, Annemarie Bergsma, Jeanet de Vink (423795)

world-servants-header

Waar zien we jou deze week?