Tienerkerk – Goddelijke Mens of Menselijke God?

logo-tk

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 2 september is alweer de allereerste Tienerkerk van een nieuw seizoen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad en net als wij staan te springen om er weer een leuk Tienerkerk-seizoen van te maken, net als wij! Bij deze wil ik alle Tieners, maar in het bijzonder de nieuwe Tieners, die dit jaar op de middelbare school zijn begonnen, van harte uitnodigen om te komen aanstaande zondag!

Dus bij deze;

Anniek, Aukje, Guido, Koen, Emma, Henriëtte, Hidde, Ivo, Joshua, Lars, Marijn, Pascal, Sanne, Seth, Tessa, Thiemen, Thijmen, Thijs, Timo en Vera

jullie zijn in het bijzonder van harte welkom!

Het thema dat we dit keer met jullie willen behandelen is:

WIE IS JEZUS? – MENS OF GOD?

Best een lastige vraag en we hopen samen met jullie tot een oplossing te kunnen komen aanstaande zondag. We gaan er in elk geval een gezellig samenzijn van maken en we hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Om 9:15 uur staat de deur van “het Arendsnest” (jeugdruimte van de Opstandingskerk) voor jullie open en om 9:30 uur starten we met het programma.

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Haaijé & Patrick

Waar zien we jou deze week?