CJV: Start BBQ en reünie

Start BBQ

Na een heerlijk warme zomer, waarin we elkaar jammer genoeg voor een tijdje moesten missen, was het op 8 september dan eindelijk tijd om van start te gaan met het nieuwe CJV-seizoen. Zoals al uit de afgelopen twee jaar is gebleken, leent de Startbbq zich hier uitstekend voor. Ook dit jaar was dat zeker het geval. Een flinke opkomst van zo’n 30 man, lekker Lidl-vlees en ietwat karige bekertjes fris vormden de basis voor een gezellige avond. Deze gezelligheid resulteerde onder andere in mooie gesprekken, in een flink aantal potjes sjoelen en in een eindeloos lang potje pesten. Daarnaast was er ruimte voor de zogenaamde “nieuwelingen” om kennis te maken met de CJV. Volgens mij is dit aardig gelukt, want er zijn er een flink aantal lid geworden. Een fantastische avond dus:)

cjv-2 cjv

Reünie GJV / CJV 65 jaar

Hoewel het plan van een CJV-reünie al een groot aantal jaar bestaat, was het er nooit echt van gekomen om het daadwerkelijk te organiseren. Na flink wat voorbereidingen is het dit jaar gelukkig eindelijk wél gelukt om het voor elkaar te krijgen. De CJV, voorheen GJV, bestaat namelijk 65 jaar. En dat is natuurlijk iets wat gevierd moest worden. Met een opkomst van zo’n tachtig man uit alle hoeken van het land was ook deze avond zeker geslaagd. Gedurende de avond was er ruimte voor ontmoeting om zo de nodige herinneringen van afgelopen jaren uit te wisselen. Dankzij de skills van Jasper, één van onze drie ereleden, werden we dit keer wel voorzien van een lekker stukje vlees. Een lekker biertje mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken:) Toen om 1 uur nog niet iedereen weg was, werd het (jammer genoeg) tijd om deze geweldige avond af te sluiten. Emma, Marieke, Pepijn en Anandi: bedankt voor de organisatie!

cjv-4 cjv-3

Waar zien we jou deze week?