Tienerkerk 7 Oktober: Jezus’ broers

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 7 oktober staat alweer de tweede Tienerkerk van het seizoen op het programma! De eerste dienst in september werd bezocht door maar liefst 19 tieners! Bij deze wil ik alle Tieners wederom van harte uitnodigen om te komen aanstaande zondag! Mocht je nog niet eerder geweest zijn, kom dan een keertje kijken, want je voelt je vast thuis bij ons

Het thema dat we dit keer met jullie willen behandelen is:

JEZUS ZIJN BROERS – LIFE CHANGING

Had Jezus broers dan? Hoor ik je denken…. Ja Jezus had inderdaad broers en zussen trouwens ook, daar gaan we het aanstaande zondag over hebben. Dat Jezus broertjes en zusjes heeft maakt hem wellicht een stuk menselijker

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Haaijé, Ronald & Patrick

Waar zien we jou deze week?