Geloof en opvoeding: kring and more!

Deze week starten we weer met de kringen van geloof en opvoeding. Aanmelden kan nog via de contactpersonen van de kringen:

Maar het aanmelden kan ook Marcel (famvanstek@gmail.com) of via de jeugdouderlingen van de  Kruiskerk en Opstandingskerk, tw Yvonne (familievergeer@telfort.nl) of Marleen (jeugdouderlingOK@kerkklanken.nl). Van harte welkom, ook als je nog twijfelt maar het wel eens een keer wil proberen.

Volleybal in Zegveld 16 november

Op 16 november vindt in de Milandhof te Zegveld weer het Interkerkelijk volleybal toernooi plaats. Zoals waarschijnlijk bekend doen hier allerlei (kerkelijke) groepen uit Woerden aan mee, denk aan teams van catechisanten, World Servants, ouderlingen, kerkenraden etc. Vanuit geloof en opvoeding doen wij ook altijd mee met minimaal 2 teams. Soms voor de overwinning, maar altijd voor de gezelligheid. Lijkt het je leuk om weer eens een avond te volleyballen, meld je aan via kooswan@ziggo.nl en doe met ons mee.

Waar zien we jou deze week?