Basics basiscatechese voor kids van groep 7 en 8

Zeggen jouw ouders wel eens: “Hou nou eens even op met vragen”? Wil jij ook altijd graag weten hoe iets werkt? Waar de wind naar toe gaat en waar de regen vandaan komt? Dan hoor jij vast bij die nieuwsgierige kinderen uit de bovenbouw die graag van alles willen weten! Naar zulke speurneuzen zijn we op zoek…. Want voor jou hebben we iets leuks!

De Basics is weer gestart! Basiscatechese voor kinderen uit groep zeven en acht van de basisschool. Geen club, maar catechese. Dat betekent dat we echt op zoek gaan naar wat er in de Bijbel staat, wie God is en waarom er een kerk is. Voor nieuwsgierige kinderen dus, die meer willen weten! Enne, catechese betekent niet hetzelfde als saai, dat zul je wel merken

Basics wordt dit jaar gegeven door ds. Gerrit Schouten, ds. Joost Schelling en ds. Marianne Paas.

Wil je mee doen?
Dan ben je van harte welkom op vrijdag 9 november 2018, om zeven uur ’s avonds in de Kruiskerk (Mesdagplein 2) ‘Basics’ is er altijd wanneer er geen club is. Dat hoef je dus niet te missen. Overleg met je ouders en neem je vrienden en vriendinnen mee! Je kunt je aanmelden bij één van de dominees.

Graag tot ziens!

Ds. Gerrit Schouten gschouten@solcon.nl
Ds. Marianne Paas dsmariannepaas@kerkklanken.nl
Ds. Joost Schelling dsjoostschelling@kerkklanken.nl

 

Belangrijk: ondanks eerdere communicatie zal de Basics een doorstart maken op vrijdag 9 november 2018. Je bent dan om 19:00 uur welkom in de Kruiskerk.

Waar zien we jou deze week?