Sirkelslag KIDS: doe jij mee met het spannendste en meest interactieve spel in Nederland?

Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 16 november kun je meedoen met Sirkelslag: samen met je groep strijd je in een online wedstrijd tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. Elke groep kijkt op hetzelfde moment de uitzending. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten. Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de Nederlandse ranking.

We verzamelen 16 november tussen 19:00 en 19:15 uur in Het Baken. De avond duurt tot 21:00 uur. Het thema is: Vertrouw op God. Het verhaal van Mozes loopt als een rode draad door de spellen heen. We gaan met Mozes mee en ontdekken door verschillende opdrachten hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. De opdrachten staan in teken van uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme.

Sirkelslag is voor iedereen van 8 t/m 12 jaar.

We vragen je vooraf aan te melden. Dat kan t/m 9 november door een mail te sturen naar clubmaranathakerk@gmail.com of je aan te melden via deze link.

Meer weten? Neem dan een kijkje op jongwoerden.nl/sirkelslag.

Waar zien we jou deze week?