PKN volleybaltoernooi 16 november

Heerlijk een avond sporten. Het is toch fantastisch om als jeugdclub, CJV, wijkteam, kerkenraad, catecheseteam, werkgroep of (kerk)vriendenclub te volleyballen? Je bent ook als supporter van harte welkom om de sporters aan te moedigen.

Plaats: Milandhof Zegveld
Tijd: 19.45 uur
Aanmelden: noodzakelijk henkton@hetnet.nl
Kosten: sponsoring en/of verloting

Speciaal voor tieners

Wil je als tiener meedoen met het volleybaltoernooi? Laat het dan weten aan Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl). Je kunt je aanmelden met je groep (club, catechese) of individueel. Dan word je in één van de groepen geplaatst.

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?