Zondag Tienerkerk: Keuzes, keuzes, keuzes…..

Beste Tieners,

Zondag 4 november staat alweer de volgende Tienerkerk van het seizoen op het programma! We hopen dat jullie weer in grote getale aanwezig zullen zijn, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Mocht je nog niet eerder geweest zijn, kom dan een keertje kijken, want je voelt je vast thuis bij ons

Het thema dat we dit keer met jullie willen behandelen is:

KEUZES MAKEN – DURF TE KIEZEN

Jullie moeten veel keuzes maken, een aantal van jullie hebben net voor een nieuwe school gekozen, terwijl anderen al weer bijna voor de keuze voor een vervolg opleiding staan. Maar ook andere, wellicht kleinere keuzes, worden bijna dagelijks van jullie verwacht. Deze keuzes worden beïnvloed door je vrienden, je ouders, of docenten. Wij willen graag met jullie nadenken over de betrokkenheid van God bij je keuzes.

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

 

Wendy, Ronald & Patrick

Waar zien we jou deze week?