ZIN dienst 18 november: WHY?

We kijken terug  op  de mooie ZIN dienst van 21 oktober, waar we met Heidi Koster nadachten over Geluk;  God wil graag dat jij gelukkig bent (zonder voorwaarden/eisen). Jij bent kostbaar in zijn ogen. Kies voor Hem, dan draag je vrucht en kun je anderen gelukkig maken.

Op 18 november is het thema WHY. We gaan met ds. Marianne Paas nadenken over de vraag waarom er zoveel ellende, pijn en verdriet is in de wereld. Als God liefde is, hoe kan dit allemaal gebeuren? Deze vraag hoor je vaak en je hebt het jezelf vast ook  wel eens afgevraagd.  De band deze morgen is Level4, dus de muziek is (h)eerlijk! Jij komt toch ook?

Na afloop van de dienst willen we (zoals Michel al aankondigde vorige keer) gaan jammen met elkaar. Dus bespeel je een instrument, neem dit dan mee op 18 november en blijf na de dienst voor een pizza-jamsessie!!!

See you! @ 10.30- Kruiskerk

Michel, Anouk , Dirk Jan, Arjan, Emmarentia, Sjors, Gerjanne

Waar zien we jou deze week?