Tienerkerk – It’s all about the monay

logo-tk

Beste Tieners,

Zondag 2 december staat alweer de laatste Tienerkerk van dit jaar op het programma! Neem allemaal je vriendjes of vriendinnetjes mee, want we hebben weer een leuk thema voor jullie waarmee we aan de slag willen:

GELD – IT’S ALL ABOUT THE MONEY

Je zult vast regelmatig gehoord of gemerkt hebben dat december een maand is waarin meer geldt wordt besteed dan in andere maanden. Elke keer worden in de week voor kerst bijvoorbeeld weer verkoop records of pin-transacties gebroken. We kunnen niet meer zonder geld en het heeft een grote invloed op ons leven, terwijl we daar niet eens altijd van bewust zijn. Geld geeft macht, met (voldoende) geld krijg je meer voor elkaar. Welke invloed heeft geld op jouw leven? En wat zegt de Bijbel over geld?

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om, ondanks deze dure maand, toch jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Wendy, Ellen & Patrick

Waar zien we jou deze week?