WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

De voorbereidingen voor een drukke decembermaand zijn in volle gang.

Net als vorig jaar is de wijnactie van start gegaan met een smaakvolle witte en rode Portugese wijn (Vale das Donas) én een fluweelzachte Portugese kersenlikeur (Ginja) in cadeauverpakking. De actie loopt tot eind december.

De kerstpost voor Woerden, Kamerik en Zegveld kunt u weer door onze jongeren laten bezorgen. Vanaf zondag 2 december t/m zondagochtend 16 december staan de postdozen in de kerk. De kosten zijn € 0,50 per kaart (geen postzegel, maar gepast geld of collectebonnen). Dit kunt u gebundeld met uw kerstpost in de dozen stoppen. Vermeld naast straatnaam + huisnummer ook altijd de postcode (geen postbusnummer!)

Op 15 december zullen we te vinden zijn op de Kerstmarkt op het marktplein. Als u er vroeg bij bent kunt u nog één van de laatste zelfgemaakte houten kerstbomen kopen. Wees wel snel, want op is op! Dit jaar zullen we vers gebakken suikerbroden op de kraam verkopen. Kom bij ons langs om een stukje te proeven!

Houd u er alvast rekening mee dat u ook dit jaar overheerlijke verse oliebollen en appelbeignets bij ons kunt bestellen. Wij bezorgen ze op maandag 31 december bij u thuis.

Wilt u meer informatie over de wijnactie, de kerstpost, kerstmarkt of oliebollen, of heeft u een andere vraag of opmerking? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. Uiteraard kunt u ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Anneke Bosman, Annemarie Bergsma, Peter Wester, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?