ZIN diensten

Afgelopen zondag dachten we met elkaar naar over het Why? van al het verdriet, ellende en pijn in de wereld. Met Marianne Paas, Michel en Mathilde, Level4 en de stemmenspelacteurs; Hannah, Anouk, Joëlle, Sophie en Thomas mochten we zien dat Gods plan misschien anders is dan wij verwachten maar dat Hij er altijd bij is. Denk bij Why? Aan Who Heals You…

Wij gaan nu verder met de voorbereidingen voor de ZIN kerstnachtdienst. Die zal weer op 24 december om 21.30 in de Kruiskerk zijn. Het thema is “Kerst Late Night” . De band deze avond is (net als vorig jaar ) ‘We are the Sound”. De CJV werkt weer mee om zo met elkaar weer een hele speciale, mooie avond te hebben. Houd instagram, Facebook en Jong Woerden bij als je op de hoogte wilt blijven!

Tot snel! Michel, Anouk, Emmarentia, Dirk Jan, Sjors, Arjan en Gerjanne

2018-12-24-zin-jeugdkerstnachtdienst-poster-web

Waar zien we jou deze week?