WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

Zoekt u nog een wijn om bij het kerstdiner te serveren dan kunt u bij ons een lekkere witte en rode Portugese wijn (Vale das Donas) bestellen én een Portugese kersenlikeur (Ginja) in cadeauverpakking. De actie loopt nog tot eind december.

Oliebollen en appelbeignets kunt u ook dit jaar weer bij ons bestellen. Wij bezorgen ze op maandag 31 december bij u thuis. Bestellen van wijn én van oliebollen kan via één van de jongeren of via e-mail woerden@worldservants.nl.

Wilt u meer informatie over de wijnactie of oliebollen, of heeft u een andere vraag of opmerking? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons.

Uiteraard kunt u ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden  of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31  t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Anneke Bosman, Annemarie Bergsma, Peter Wester, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?