Tienerkerk – De start van 2019!

logo-tk

Beste Tieners,

Zondag 6 januari staat alweer de allereerste Tienerkerk van een heel nieuw jaar op het programma! We hopen dat jullie ook in 2019 de weg naar de Tienerkerk weer weten te vinden en dat jullie er net als wij weer net zoveel zin in hebben als wij!

We willen graag met het volgende thema aan de slag met jullie:

GRENZEN – WAT IS JOUW LIMIET?

Waar denken jullie aan bij grenzen en welke reacties roepen grenzen bij jullie op? Jullie ouders stellen grenzen in het gezin, grenzen geven aan waar je het best kan stoppen, ze zijn er om duidelijkheid creëren, maar ook om ons te beschermen. God geeft ook grenzen aan ons mee.

De rol van grenzen, die gesteld worden door bijvoorbeeld de omgeving, kan veranderen voor jullie. Je gaat steeds meer zelf besluiten nemen en grenzen aanstellen. Daarom staan we stil bij het belang van grenzen. En bij de waaromvraag achter grenzen.

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ronald, Ellen & Patrick

Waar zien we jou deze week?