ZIN Dienst 20 januari 2019

Op kerstavond zagen we met elkaar de geweldige Kerst Late Night Show met Michel, Jozef, Herodus, Maria (niet aan 1 tafel), de herders, tafeltheologen, de wijze (vrouw) en natuurlijk de huisband We Are The Sound.

Het kerstverhaal brengt je in beweging. Het doet je ontdekken wie je bent… Herodus (gericht op jezelf) een herder (voel je je niet goed genoeg) een wijze (slim en ontdek je dat geloven en kennis samen kunnen gaan) of weet je het niet, twijfel je….. Je mag komen naar Jezus zoals je bent, met je verwachtingen, geloof of twijfel.

Op 20 januari is er weer een ZIN dienst. Het thema is “Recht voor Ogen” en de spreekster is Dorina Nauta van stichting Tear. ‘Recht voor ogen’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen (20 tot en met 27 januari.) De muziek deze morgen wordt verzorgd door combo Joy. Jij komt nu toch ook? Tot dan!

ZIN Team Woerden; Dirk Jan, Arjan, Emmarentia, Michel, Anouk, Sjors en Gerjanne

2019-01-20-recht-voor-ogen-beamer-socials

Waar zien we jou deze week?