CJV UPDATE

Allereerst wil ik u en jou, ook namens de rest van het CJV-bestuur, de beste wensen voor 2019 toewensen. Ik hoop dat het een mooi jaar gaat worden, waarin we niet te veel naar verschillen tussen mensen zullen kijken, maar juist zullen kijken naar wat ons bindt. In 2018: Een mix van gezellige activiteiten en serieuze avonden vormde de basis voor een geslaagd jaar. Zo ook in de decembermaand. Zaterdagavond 15 december stond in het teken van SinterKerst. De commissie van SinterKerst had een aantal leuke spellen bedacht, die gedurende de avond in teams werden gespeeld. Het omschrijven van een kerstliedje naar een sinterklaasliedje, zo snel mogelijk alle tissues uit een tissuedoos halen, een SinterKerstquiz en nog veel gekkere spellen, maar de details daarvan laat ik maar achterwege… Uiteindelijk won het team van Esther, Lysanne, Tim 1 en Hugo die daardoor als beloning een prachtige plastic medaille kregen. Op kerstavond vond de jongerenkerstnachtdienst plaats met als thema: “Kerst late night”, geïnspireerd op de talkshow “RTL late night”. Het grote verschil was alleen dat er nu verschillende personages uit het kerstverhaal aan tafel aanschoven om zo hun verhaal te doen over de geboorte van Jezus. Onder toeziend oog van een groot deel van de CJV droegen Thomas, Tim 2, Martine, Myrthe 1 en Myrthe 2 hun steentje bij in de dienst. Nogmaals dank dat jullie namens de CJV wilden meehelpen in de voorbereiding van deze dienst.

Nu het nieuwe jaar begonnen is staat er meteen een leuke activiteit op het programma: zaterdag 12 januari wordt het Nieuwjaarsdiner gehouden. Daarnaast gaan we natuurlijk gewoon weer verder met onze “normale avonden”. Lijkt het jou nu je dit stukje leest leuk om een keertje bij de CJV langs te komen? We komen in principe elke zondagavond bij elkaar in ‘t Arendsnest. Er is vanaf 20.00 uur inloop en om 20.30 uur beginnen we de avond echt. CJV is voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Van harte welkom!

Hugo van der Ploeg (06-12229844)
Voorzitter CJV

Waar zien we jou deze week?