KINDERMIDDAG IN HET BAKEN GAAT WEER VAN START!

Beste jongens en meisjes, eindelijk is het weer zover! Op woensdag 16 januari is er weer een kindermiddag in Het Baken. We beginnen om 14:30 uur en rond 16:00 uur zullen we weer klaar zijn. We gaan samen naar een mooi verhaal uit de Bijbel luisteren, mooie liederen zingen en een leuke knutsel maken. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers. Alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar zijn welkom; ben je ouder dan 10 jaar? Dan ben je ook welkom om te komen helpen!

Zien we jullie allemaal de 16e in Het Baken? Het belooft een feestje te worden!

Groetjes, het team van de kindermiddag in het Baken

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?