Kindermiddagen update

KINDERMIDDAG IN HET BAKEN
Beste jongens en meisjes, Misschien was je er ook wel bij de afgelopen kindermiddag, wat was het gezellig hé? We hebben goed nieuws! Op woensdag 20 februari is er weer kindermiddag in Het Baken van 14.30-16.00 uur. We gaan samen naar een mooi verhaal uit de Bijbel luisteren, mooie liederen zingen, en een leuke knutsel maken. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers. Alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar zijn welkom, ben je ouder dan 10 jaar? Dan ben je ook welkom om te komen helpen! Neem gezellig al je vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is van harte welkom!

Groetjes, Bert, Thomas, Conny, Juliët en Josanne

KINDERMIDDAG IN DE MARANATHAKERK
Hoi jongens en meisjes! Woensdag 20 februari zijn jullie weer van harte welkom op de kindermiddag in de Maranathakerk. Deze keer gaat het over de Here Jezus die de storm op het meer stilt. We maken er deze middag weer een feestje van met knutselen, spelletjes, zingen en professor Boem. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur.  Wij zorgen voor drinken en iets lekkers. Van te voren aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig meedoen. Nemen jullie je vriendjes en vriendinnetjes ook mee?!  Ook ouders zijn van harte welkom om erbij te blijven en misschien wat te helpen. Tot dan!

Anneke, Annita, Inge, Jessica, Marjolein en Rika.

 

Waar zien we jou deze week?