Kliederkerk 17 februari

Op zondagmiddag 17 februari is er weer een Kliederkerk in de Kruiskerk. Het thema deze middag is: Onvoorwaardelijke Liefde. Het verhaal van de Verloren Zoon zal op een aansprekende en creatieve manier voor alle leeftijden centraal staan. Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk. Bij deze activiteit zijn nadrukkelijk kinderen (4-12 jaar) samen met hun ouder(s)/opvoeder(s) of opa/oma uitgenodigd. Om te kunnen meedoen, hoef je geen lid van een kerk te zijn. De toegang is gratis, wel is er na afloop ruimte om een vrijwillige bijdrage te geven voor de onkosten.

Wilt u meer informatie over de activiteit, kijk dan op www.pknwoerden.nl/kliederkerk of neem contact op met Yvonne Vergeer (kliederkerk@pknwoerden.nl). Via dit mailadres kun je je ook aanmelden.
Net als bij de Verloren Zoon willen we een feestmaal maken (in de vorm van een buffet) vind je/u het leuk om daar iets voor te maken? Graag doorgeven en daarbij vermelden wat en voor hoeveel personen.
De Kliederkerk duurt van 15.30 tot 18 uur, om 15.15 uur gaat de kerk open.

kliederkerk-2019-versie-2

Waar zien we jou deze week?