ZIN dienst 17 februari – Stay Tuned

In de inspirerende dienst op 20 januari hoorden we Dorina Nauta van Tear die ons met Jesaja liet kijken naar hoe wij geloven. Volgens de regels/het boekje of met ons hart en steken we daarbij ook onze handen uit de mouwen? Dat hoeft niets groots te zijn, kijk wat je hebt; tijd, talenten, en kijk wat er nodig is en ga gewoon aan de slag! Uit iets kleins kan iets groots groeien! Zie voor voorbeelden www.tear.nl/onze-projecten. Tijdens de “dilemma-op-zondag” vragen, gaven jullie al aan dat jullie het volgende thema wilden; Connected with God. Dit hebben we als “ Stay tuned” geformuleerd; Je moet tegenwoordig met alles en iedereen ‘connected’ zijn. Met ons mobieltje zijn we verbonden met de hele wereld. Van vrienden, kennissen, familie tot mensen ver weg. Hoe kun je ook verbonden blijven met God? Dit thema zullen we dus gaan voorbereiden. De voorganger is Joost Schelling en de band is Level 4.

Tot dan! ZIN Team; Emmarentia, Mathilde, Anouk, Dirk-Jan, Arjan, Michel, Joëlle, Gerjanne (en Jij?)

Waar zien we jou deze week?