CJV UPDATE

Ook de afgelopen weken was er natuurlijk weer CJV. Dit keer in een iets andere setting, omdat onze vaste plek ‘Het Arendsnest’ wordt verbouwd. We begonnen met het onderwerp van Esther. Het onderwerp was ‘Jouw uitlaatklep’ en vragen zoals ‘Waar vind jij rust in?’ en ‘Zoek je wel eens rust bij God?’ kwamen aan bod. De avond eindigde met het voordragen van kleine toneelstukjes waarin verschillende uitlaatkleppen uitgebeeld werden. De zaterdag erna was het weer tijd voor het jaarlijkse bowlingtoernooi van de CJV. Na een uurtje de bowlingbaan onveilig te hebben gemaakt kwam onze vicevoorzitter Thomas als winnaar uit de bus. Na de sportieve zaterdag was het tijd voor bezinning op zondag. Mirella had een onderwerp over de toekomst. ‘Hoe zie je jezelf over 5 jaar?’ is een vraag die regelmatig wordt gesteld en het blijkt dat het nog niet zo makkelijk is om die even te beantwoorden. Het laatste onderwerp dat in deze periode langs kwam was ‘Verraad in de Bijbel’. Drie nieuwe leden Roeland, Micha en Niels namen de rest mee langs verschillende bijbelstukjes over verraad. Door verschillende opdrachten werd het een leuke, maar ook leerzame avond.

Thomas Kemp, vicevoorzitter

Waar zien we jou deze week?