Zijn wie je bent – ZIN dienst 17 maart

zin-dienst-februari2Al snel na de laatste ZIN dienst (afgelopen zondag) is hier al weer de aankondiging voor de volgende! Zondag dachten we erover na hoe wij onszelf openstellen om met God een connectie aan te gaan… Wat past bij jou: een app, stille tijd, een dagboek en/of de 40 dagentijdkalender van Tear, of misschien wel een challenge? 40 dagen geen Netflix  of 40 dagen geen vlees?

zin-dienst-februariGod zoekt altijd contact met ons… Net als de wifi altijd zendt… Maar je moet je wel aanmelden/contact zoeken. Hij kan door alles heen werken; in een ontmoeting, een lied op de radio, een berichtje…  en dat lijkt dan misschien toeval, maar in de samenloop van dingen kan God anoniem blijven.

quote-zin-dienst

Op 17 maart is de volgende ZIN dienst en dan is het thema: ”Zijn wie je bent

Vragen die daarbij naar voren komen zijn; Hoe helpt God om jezelf te zijn? Hoe kan ik 100% mijzelf zijn bij God? De spreker is Arend Voogt en de band is Witness.

Dat wordt weer een hele speciale dienst. Jij komt toch ook? Gewoon … als jezelf…

Groetjes Zin team,

Arjan, Dirk Jan, Emmarentia, Anouk, Ferré, Michel, Mathilde, Joëlle en Gerjanne

2019-03-17-socials

Waar zien we jou deze week?