7 april Paasconcert met Gerald en Nelinda Troost

Zondag 7 april komen Gerald & Nelinda Troost, samen met  professionele gastmuzikanten, naar de Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8 in Woerden. Het programma zal bestaan uit ontroerende solo’s over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Ook is er gelegenheid om samen te zingen! Gerald en Nelinda zullen ook een voorproefje laten horen van de nieuwe cd die onlangs is opgenomen in Amerika. Het concert is geschikt van jong tot oud, dus kom gezellig met elkaar.

Het concert begint om 19.30 uur (deur open om 19.00 uur). Kaarten à 5 euro zijn te bestellen via www.zingenindekerk.nl. Reserveer tijdig je kaarten.

gerald-en-nelinda-troost

advertententie-7-april

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?