Doe jij mee met de PaasChallenge 20 april 2019

paaschallenge2019-web

Houd je van een escape room, ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je Pasen op een nieuwe manier beleven? Doe dan mee met de PaasChallenge op 20 april. Wat het is? Een spel met ‘escape room’-achtige elementen, waarin je samen met de groep allerlei raadsels moet oplossen.

Het thema is: winnen of verliezen? We staan stil rondom het mysterie van de arrestatie van Jezus.

De PaasChallenge is tijdens de Paaswake. Dat betekent dat we om 20:30 uur gezamenlijk starten met iedereen in de dienst in de Kruiskerk. Aan het begin van de dienst, na het aansteken van de Paaskaars, gaan we met de tieners naar een speciale ruimte. Daar staat de PaasChallenge klaar. Deze duurt ongeveer een uur. Daardoor sluiten we de PaasChallenge ook weer in de dienst gezamenlijk af.

Doe je mee? Meld je dan nu aan door een appje te sturen naar 06-83206364 of mailtje naar jeugdwerker@jongwoerden.nl.

Voor wie? Jongeren van 12 t/m 18 jaar
Duur? Lukt het ons binnen 1 uur het mysterie op te lossen?
Locatie? Kruiskerk Woerden
Kosten? Gratis!
Aanmelden? Via 06-83206364 of jeugdwerker@jongwoerden.nl.

paaschallenge-2019

Waar zien we jou deze week?